Начало » Новини » Медика предлага продуктите си в новият български хипермаркет - „АБО Маркет“

Медика предлага продуктите си в новият български хипермаркет - „АБО Маркет“

Медика предлага продуктите си в новият български хипермаркет - „АБО Маркет“

На 14-ти февруари 2017 г. отвори врати новият български хипермаркет - „АБО  Маркет“. Търговският обект заема 5 000 кв. метра площ, на която са разположени над 40 000 хранителни и нехранителни стоки. Целта на проекта е да се улесни достъпа на българските производители до пазара, да се съкрати пътя на продукта от производителя, вносителя и дистрибутора до клиента.
„Това е магазин в магазина", над 800 български фирми представят директно цялото портфолио от продуктите си на цена, която сами са определили, като разчитат на общ обслужващ персонал в хипермаркета. Така на практика те имат свои магазини в магазина. 
Хипермаркетът разполага с щандове за млечни и месни продукти, плодове и зеленчуци, риба, голяма зона за здравословни и биохрани, топла витрина, кафе бар, пекарна. Част от нехранителния асортимент включва козметика, почистващи препарати, домашни потреби, аксесоари за автомобили, фитнес уреди и др.
В „АБО Маркет“ можете да откриете следните продукти от портфолиото на Медика - памук и памучни продукти, пластири, ластични продукти, бинтове, хранителни добавки, козметични продукти, комплекти първа помощ, автоаптечки и др.